SURRY HILLS CREATIVE CONSULTANCY OFFICE

The brief was the create a space that would inspire creative thinking, action and change ultimately. We went for a boutique feel, definitely not your standard corporate conference room, to instil an immediate sensory diversion in the participants and attendees in the space.

We coined it "The Change Room" and invite participants to Leave Your Hierarchy at the door and leave handwritten feedback on blackboards and scrawl ideas across the whiteboard that is almost the size of the entire room!

Oh and it had to go from green to blue to red - all in the one room - to reflect and activate the space in line with creative tools and colour methods used by the client in their process. The transition was subtle between the green and blue using soft greys in both palettes and the reds were softened with shades of pink. Hand-painted graphic lines on the walls and ceiling added interest and dimension to each colour zone.