GURDYS NEWTOWN

 

The brief was to create a space that was all about bringing back what is great about hospitality. Highlighting great food and drinks, great service and a great in-venue experience. The look and feel needed to be understated, casual and welcoming with a deep sustainability and recycled component.


We stripped the walls to reveal the raw brick underbelly and hand finished the remaining walls with custom painted finishes. We clad the columns in recycled timber and used the same for feature shelving.


The dining room features a three metre long old French country table with vintage industrial stools, recycled iron wall panels and a vintage Gothic style chandelier. In the main bar we custom made recycled timber tabletops and hung huge iron lights through recycled casement window frames over our raw brick back bar.


A venue for locals by locals.